Tiistai 28.01.2020

MUISTA UUSIA LISENSSI 31.1. MENNESSÄ

MUISTA UUSIA LISENSSI 31.1.2020 MENNESSÄ!

JÄSENMAKSUT 2020
Liiton jäsenmaksut vuonna 2020 löytyvät alta ja erillisiä osallistumismaksuja ei veloiteta liiton SM-kilpailuissa, niiden karsinnoissa tai kansainvälisissä kilpailuissa, jotka järjestetään liiton toimesta. Lisenssillä voi myös kilpailla kaikissa liiton toiminnan alaisissa lajeissa.

Alueelliset seurat voivat muita tapahtumia järjestäessään itse päättää mahdollisesta osallistumismaksusta.

Vuoden 2020 lisenssit ovat nyt ostettavissa osoitteessa www.suomisport.fi ja ylläpitääkseen jäsenyyden / kilpailuoikeuden vuoden 2020 lisenssi tulee olla lunastettuna 31.1.2020 mennessä.

(Uusilla jäsenillä lisenssi on oltava voimassa 3 kk ennen ensimmäistä kilpailua ja sen jälkeen lisenssi uusitaan vuosittain 31.1. mennessä).

Huomioithan myös, että lisenssin ostossa, ennen maksutapahtumaa hyväksyt liiton antidoping- ja kilpailijasopimuksen (avautuu linkistä ennen maksutapahtumaa kohdassa, jossa tulee rastilla hyväksyä tiedot).

Maksamaton jäsenmaksu aiheuttaa jäsenyyden ja kilpailuoikeiden katkeamisen, mutta ei katkaise antidopingsopimusta (välittömästi).
Antidopingsopimus on voimassa yhtäjaksoisesti ensimmäisestä hyväksymistä siihen saakka, kunnes se erikseen irtisanotaan maksamattoman lisenssin tai muun syyn vuoksi urheilijan tai liiton toimesta.

Kilpailijajäsen: aikuinen 65€, juniorit, ym alennusryhmät 35-40€.

Mikäli et edusta mitään seuraa, voit valita seura kohdassa Suomen Voimalajiliiton (WHEA seuraksesi).

Suomisportilla on myös kätevä appi, jolla hoidat lisenssiasiat ja ilmoittautumiset nopeasti:

ANDROID APP             IOS APP

Ohjeita ostamiseen:

HUOM! Mikäli ostat lisenssiä juniorille, niin aikuisen tulee ensin rekisteröityä Suomisport - käyttäjäksi ja sen jälkeen lisätä lapsi käyttäjätunnuksensa alle, jonka jälkeen järjestelmä tarjoaa myös juniorilisenssit vaihtoehdoksi.

Mikäli ostat lisenssiä yhdistykselle, niin kirjaudu suomisportiin ensin omalla käyttäjätunnuksellasi ja valitse sen jälkeen seurasi tila oikeasta yläkulmasta.

1. Rekisteröidy/kirjaudu osoitteessa www.suomisport.fi (tai lataa app).

2. Siirry kohtaan osta lisenssi.

3. Valitse itsesi tai lapsellesi

4. Valitse lajisi: Voimalajit tai Tankotanssi.

5. Valitse sopiva lisenssi (kilpailijajäsen aikuinen / juniori/ masters, harrastus,yhdistys)

6. Valitse seurasi - mikäli seurasi ei ole liiton alueseura, niin voit valita WHEA.

7. Mikäli haluat ostaa lisenssin yhdeydessä edullisen vakuutuksen, niin valitse lajisi sisältävä vakuutus tai "en tarvitse vakuutusta".

8. Tarkasta valintaasi ja jatka maksamaan.

9. Hyväksy ehdot - Huomioi, että tässä kohdassa hyväksyt liiton antidoping- ja kilpailusopimuksen, joka aukeaa linkin takaa, eli sopimusta ei erikseen enää allekirjoiteta. Järjestelmä ei päästä eteenpäin lisenssin ostossa ilman sen hyväksymistä.

10. Valitse maksutapa ja tee maksu, jonka jälkeen olet valmis ja näet ostamasi lisenssin ja voit todentaa sen applikaatiossa.