Sunnuntai 08.03.2020

Korona-viruksen vaikutukset liiton tapahtumiin

Muista huolehtia käsihygieniasta!

Liitossa on huomioitu maailmanlaajuisen korona-viruksen aiheuttamat ongelmat useille suurtapahtumille sekä monille muille toiminnoille.

Lähtökohtaisesti liiton kaikki tapahtumat tullaan järjestämään kilpailukalenterin mukaisesti, mutta mikäli viranomaismääräyksistä johtuen jokin tapahtuma joudutaan perumaan, niin silloin luonnollisesti ei voi muuta kuin perua tapahtuma tai mahdollisuuksien mukaan siirtää se toiseen ajankohtaan.

Liitto tai sen kansainväliset/kotimaiset kumppanit eivät ota vastuuta kustannuksista, jotka aiheutuvat urheilijoille/yleisölle joko perutuista tai toiseen ajankohtaan siirretyistä kilpailutapahtumista.

Kilpailumatkoja ja majoitusta varatessa kannattaa varmistaa takaisinmaksuun liittyvät ehdot, mikäli matka peruuntuu.

Jokainen voi myös omalta osaltaan edistää sitä, että mahdollisimman moni tapahtuma saa toteutua ajallaan - pidäthän siis huolen erityisesti käsihygieasta ja vältät osallistumasta tapahtumiin, jos et ole terve.

Liitto tulee varaamaan kevään kilpailutapahmiin käsien desinfiointiainetta, jota kilpailijoiden edellytetään käyttävän ja suosittelemme myös seuroja ja saleja tehostamaan tätä toimenpidettä myös omissa toimissaan.