Torstai 08.10.2020

Liiton ohjeistus varotoimista korona-pandemian vuoksi.

Ohjeistus 08.10.2020

Ajalla 08.10. - 15.11.2020 liiton tapahtumissa on pyrittävä siihen, että sisätiloissa, sali/studio-olosuhteissa tilassa on kerrallaan enintään 10 henkilöä, tapahtuman toimihenkilöt mukaanlukien.

Tapahtumissa on oltava tarjolla mahdollisuudet hyvään käsi- yms hygieniaan ja toimihenkilöiden tulee käyttää maskia. Urheilijoille suosittelemme maskin käyttöä minimissään suoritusten ulkopuolella.

Tapahtumiin osallistuminen on kiellettyä, mikäli koet vähäisintäkään flunssan tai koronaviruksen oiretta.

Seuraavat toimenpiteet on tehty edellä mainittujen ohjeiden lisäksi, jotta liiton lokakuun tapahtumat voidaan suorittaa mahdollisimman turvallisesti ilman tapahtumien siirtoa.

17.10. Tanafit SM, Tiinan Treenipalvelut, Iisalmi - ei yleisöä.

24.10. Pure Pull - maastanoston SM, Kuntokeskus Karboni, Jämsä, ei yleisöä ja naisten ja miesten sarjat nostavat eri aikaan.

24.10. Jämsän Tankotanssikilpailut, Kuntokeskus Karboni, Jämsä, ei yleisöä, toimihenkilömäärää vähennetty ja esitystilaan vain yksi urheilija / huoltaja kerrallaan.

Ohjeistuksen ajalla liiton kalenterissa ei ole suurissa tiloissa tai ulkona olevia tapahtumia, joten niiden osalta ei ole tässä kohdaa erillistä linjausta.

Marraskuun lopun tapahtumien osalta tilanne arvioidaan noin kuukauden kuluttua.